" />
Vit C-HR GR Sport med rödvit bakgrund Vit C-HR GR Sport med rödvit bakgrund

TOYOTA C-HR GR SPORT är en mix av sport och elegans – och får dig garanterat att sticka ut från mängden.

Närbild på ratten i C-HR GR Sport

Erbjudande

TOYOTA C-HR HYBRID GR SPORT 2,0
Kampanjpris från 349.900 kr* (ord pris 379.900 kr)
Rabatt 30.000 kr!

Easy Privatleasing från 4.895 kr/mån**
Easy Billån från 2.752 kr/mån***

C-HR GR SPORT kommer med effektfull lack i bi-tone, ny spoiler i fronten, svarta detaljer i pianolack och 19-tums maskinbearbetade aluminiumfälgar. Lägg där till ett skräddarsytt ljudsystem från JBL.

Se broschyr om C-HR

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning
C-HR GR Sport baksida C-HR GR Sport baksida

 

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 5,3 l/100 km och 120 g/km.  

* Kampanjpriset gäller endast privatkunder och är giltigt t.o.m. 16 maj 2022. Kan inte kombineras med Easy Privatleasing, andra avtal eller rabatter. Miljöklass Euro 6. Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.

* Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Easy Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Easy Privatleasing-erbjudandet gäller t.o.m. 16 maj 2022.

*** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel på månadskostnad med Toyota Easy Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (mar-2022), 30% kontant/inbyte, 45% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,47-4,48%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel.