Extrapersonal till däcksäsongen 2021, Askling Bil AB

Askling Bil är familjeföretaget som värnar om sina medarbetare likväl som sina kunder. Vi har en hög trivsel bland medarbetarna vilket gör att många väljer att stanna hos oss och fortsätter utvecklas tillsammans med företaget. Askling Bil har växt stadigt sedan starten 1988 både i omsättning och i antal anställda, med goda och stabila resultat. Även om vi har blivit fler sedan vi startade har vi lyckats bibehålla den familjära känslan i bolaget då varje enskild person syns och är viktig för helheten.

Askling Bil auktoriserad återförsäljare av Toyota och Lexus och finns på fyra orter i Östergötland; Linköping, Norrköping, Motala och Mjölby och erbjuder försäljning, verkstad, reservdelar och tillbehör. Vi är idag ca 90 anställda inom organisationen med huvudkontor i Linköping.

Vad innebär det att jobba hos oss?

Vi stärker nu upp teamen i Mjölby, Linköping samt Motala och söker dig som vill arbeta hos oss i samband med däcksäsongen 2021. Du kommer få arbeta med förekommande arbetsuppgifter avseende hjulskifte, vilket innebär att förse verkstaden med däck från däckhotellet, däckmontering, samt tvätt av däcken och lagerförvaring av dessa i däckhotellet. Du kommer att arbeta med fokus på noggrannhet och kvalitet i ett högt tempo.

Vem söker vi?

Vi lägger stor vikt vid dig som person och tycker det är viktigt att vi trivs tillsammans. Som person tror vi att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Tjänsten kräver även noggrannhet och god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som har erfarenhet av däckbyte eller har fordonsteknisk utbildning. Det krävs även att du kan kommunicera väl på svenska samt har B-körkort.

Ansökan

Känner du att denna beskrivning passar in på dig? Ansök redan idag då vi arbetar löpande med urvalet. Sista ansökningsdag är 2021-10-07. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under däcksäsongen mellan november-december och vi söker tre personer till våra anläggningar.

Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Lovisa Holgersson, HR på Askling Bil på lovisa.holgersson@asklingbil.se.

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV och Personligt brev till jobb@asklingbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!