Leveranstekniker till Askling Bil AB, Linköping

Askling Bil är familjeföretaget som värnar om sina medarbetare likväl som sina kunder. Vi har en hög trivsel bland medarbetarna vilket gör att många väljer att stanna hos oss och fortsätter utvecklas tillsammans med företaget. Askling Bil har växt stadigt sedan starten 1988 både i omsättning och i antal anställda, med goda och stabila resultat. Även om vi har blivit fler sedan vi startade har vi lyckats bibehålla den familjära känslan i bolaget då varje enskild person syns och är viktig för helheten.

Askling Bil auktoriserad återförsäljare av Toyota och Lexus och finns på fyra orter i Östergötland; Linköping, Norrköping, Motala och Mjölby och erbjuder försäljning, verkstad, reservdelar och tillbehör. Vi är idag ca 95 anställda inom organisationen med huvudkontor i Linköping.

Tjänsten som leveranstekniker är placerad på vår Linköpingsanläggning.

Vad innebär tjänsten hos oss?

Som leveranstekniker på Askling Bil ansvarar du för att nybilsleveranser av våra Toyota- och Lexusbilar sker på ett kvalitativt sätt i syfte att skapa god kundnöjdhet. Du iordningställer bilen för leverans till slutkund och genomför leveransservice inkluderat inställningar, kontroll och påfyllning av vätskor, in och utvändig tvätt samt polering. Andra arbetsuppgifter i tjänsten är montering av tillbehör så som dragkrokar, extraljus, motorvärmare och stänkskydd.

Vem söker vi?

Vi lägger stor vikt vid dig som person och tycker det är viktigt att vi trivs tillsammans i vår familjära kultur. Som person tror vi att du har en god inställning som skapar positiv energi till din omgivning. Du har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du vill skapa goda resultat tillsammans med dina kollegor för att uppnå nöjda kunder. Tjänsten kräver noggrannhet samtidigt som du kan arbeta fokuserat under tidspress.

Hos oss får du möjligheten att utvecklas och växa in i rollen som leveranstekniker men för att lyckas i tjänsten ser vi att du har ett tekniskt intresse och praktisk erfarenhet av att arbeta med bilvård och/eller fordonstekniska uppgifter. Vi ställer krav på B-körkort och god svenska i tal och skrift.

Ansökan

Känner du att denna beskrivning passar in på dig? Ansök redan idag då vi arbetar löpande med urvalet. Sista ansökningsdag är 2022-01-27.

Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att höra av dig till Lovisa Holgersson, HR på Askling Bil på lovisa.holgersson@asklingbil.se.

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV och Personligt brev till jobb@asklingbil.se.

Vid ansökan ger du ditt samtycke till insamling av dina personuppgifter. Läs mer under ”Personuppgiftsbehandling vid rekrytering”.

Varmt välkommen med din ansökan!