" />
Röd Toyota C-HR C-HR kampanj

Toyota C-HR – förbättrad, förfinad och med en rad smarta och uppkopplade tjänster. Easy Privatleasing från 3.395 kr/mån**

Toyota C-HR baksida Toyota C-HR baksida

Lämna lagom bakom dig

Toyota C-HR kommer endast som elhybrid, där du nu kan välja mellan två olika motoralternativ; en 1,8 l eller en ännu kraftfullare variant på 2,0 l som tar din elhybrid till en helt ny nivå.

Erbjudande

Prisexempel: C-HR 1,8 Hybrid Active
Kampanjpris från 285.900 kr* (ord. pris 286.900 kr)
Easy Privatleasing 3.395 kr/mån**
Easy Billån 2.526 kr/mån***

C-HR fram
C-HR bak

Prisexempel Toyota C-HR

C-HR 1,8 Hybrid X-Edition
Kampanjpris från 285.900 kr* (ord. pris 308.200 kr)
Rabatt 22.300 kr!

Easy Privatleasing 3.495 kr/mån**
Easy Billån 2.275 kr/mån***

C-HR 2,0 Hybrid X-Edition
Kampanjpris från 305.900 kr* (ord. pris 326.900 kr)
Rabatt 21.000 kr

Easy Privatleasing från 3.995 kr/mån**
Easy Billån från 2.468 kr/mån***

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning

Låt oss visa alla fördelar med Toyota C-HR

Med en ännu djärvare design och med ny innovativ teknik är körglädjen ett faktum. Med den uppdaterade fronten och bakljusen, förstärks den redan distinkta looken. Insidan fortsätter i samma anda med flera förbättringar som gör hela körupplevelsen mer inbjudande.

Se filmen och lär dig mer om Toyota C-HR.

Apple CarPlay och MyT

Använd dina favoritappar direkt på Toyota C-HR:s multimediaskärm med Apple CarPlay™. Få köranvisningar från din navigationsapp och använd röststyrning för att skicka och ta emot meddelanden. Håll dig ständigt uppkopplad med din telefon i bilen och vår app MyT, som ger dig tillgång till funktioner som ”Hitta min bil” – och fler tjänster som gör din vardag enklare.

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 4,9-5,3 l/100 km och 110-120 g/km. Miljöklass Euro 6.

* Erbjudandet giltigt t.o.m. 16 maj 2022.

** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Easy Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för ev. tryckfel och prisändringar. Erbjudandet giltigt t.o.m. 16 maj 2022. 

*** Finansiering via Toyota Financial Services: exempel på månadskostnad med Toyota Easy Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (mar 2022), 30% kontant/inbyte, 46% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,47-4,60%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar, avvikelser och tryckfel.

Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.